Kesälomaturnaus 02.06.2019

Breadcrumb Navigation

Tervetuloa seuraamaan tai pelaamaan jalkapalloa hyvän mielen tapahtumaan, Siuntion Sisun järjestämään Kesälomaturnaukseen koulujen päättymisen jälkeisenä sunnuntaina 2.6.2019. Tänä vuonna teemanamme on tasapuolinen kannustus ja reilun pelin henki. Turnaus pelataan Siuntion keskuskentän nurmikentillä. Navigaattorit tuovat perille osoitteella Aleksis Kiven tie 5 tai Fennia Arena, Siuntio.

Kentän edestä Fennia Arenan vierestä löytyy parkkipaikkoja. Pukukoppeja ja wc-tilat löytyvät niin ikään Fennia Arenan tiloista, mutta myös kenttäalueella on wc ja vesipiste. Turnauksen ajan urheilijoita, valmentajia ja kannustajia palvelee runsaasta tarjonnastaan kuuluisa Sisun kioski, josta voi päivän aikana käydä hakemassa virvokkeita, herkkuja ja suolaisempaa purtavaa isompaan nälkään. Kioskilla käy maksutapana sekä käteinen, että kortti.

Liitteenä turnauksen lohkojako sekä otteluohjelma. Aamupäivän aikana pelataan harrastetason (taso 4-5) pelit ja iltapäivällä urakkansa aloittavat kilpatason (taso 2-3) joukkueet. Kaikille joukkueille tulee neljä peliä tiiviillä aikataululla. Pelit kestävät 1×25 minuuttia. Aikataulu on räätälöity niin, että osalle joukkueista saattaa tulla 1-2 peräkkäistä peliä riippuen sijoituksesta alkupeleissä. Tällöin ohjelmassa on kuitenkin 20 minuutin tauko ennen seuraavaa peliä. Toivomme, että tiivis tahti ei teitä haittaa. Olemmehan toisaalta tottuneet piirisarjassa urakoimaan 60 minuutin pelejä. 

Kentällä pelataan edeltävänä viikonloppuna suuri käsipalloturnaus, joka saattaa valitettavasti vaikuttaa nurmikenttien kuntoon. Edellisinä vuosina Kesälomaturnauksen pelit on kuitenkin saatu nurmen kunnosta huolimatta pelattua kunnialla loppuun saakka.

Tavoitteena on tehdä turnauksesta hauska kesälomanaloitustapahtuma, josta lasten on mukava suunnata kesälaitumille kirmaamaan.

Pasi Valkama (pasivalkama@gmail.com) vastaa tapahtumaa koskeviin kysymyksiin.

Kesälomaturnaus 2019 lohkot ja aikataulu
Jaa tämä sivu
>